praktikplatsen

då har man varit ute på praktikplatsen. tog ungefär en timme med bus och sen 20 minuters gång för att komma dit. inte alls kul då månadskortet som vi fattat det kostar 210 dollar, vilket är över 1000 kr! hoppas det går att lösa på något annat sätt.
men praktikplatsen verkar iaf bra:) kommer nog lära oss massor. ska få hålla på med CRM (Consumer Relationship Management), göra broschyrer, följa med på möten med bl.a till reklambyråer, följa med säljarna ut till kunderna, hålla på med websidan och google och göra lite event. Lät toppen med att få lära sig alla delar av jobbet. Han som är marknadsansvarig verkar som en trevlig prick. kan nog lära oss mycket från honom. vi ska även få gå en e-kurs som marknadskillen skulle gå så han hade passat på att anmäla oss med, som vi fattade det som iaf. en kurs i hur man som företag kan använda de sociala nätverken bättre. kommer nog bli intressant!

nu blir det till att vila lite, skulle egentligen tvätta men tvättmaskinerna är väljer att inte funka och bara ta våra pengar. dumma skit!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0