Sthlm snart

Då är det snart dags att ta tåget upp till Stockholm. Är sjukt nervös över att jag ska glömma något viktigt här hemma i Eksjö. Är sjukt nervös överhuvudtaget nu. Inte långt kvar nu.
Hoppas bara mitt tåg går iaf, visst många tåg som är inställda pga snöoväder.
Aja saken är väl inte värre än att man kan köpa det man har glömt.
Näe nu får jag fasen ta och lägga på ett kol. Har en del att fixa innan och borde nog ta och käka lite lunch innan man drar med.
Ses i sthlm sen!

Packa

Idag är det dags att ta tag i packningen. Känner att idag kommer även resefebern sätta sig in ordentligt, än så länge är jag bara lite smånervös. Men det är nog mest bara för att jag inte har tagit tag i saker än ordentligt.
På lördag tar jag tåget upp till Stockholm för att umgås lite med släkten innan jag åker. På tisdag kommer Barbs, Berg och Månsson upp och på onsdag går flyget. Shit är inte långt alls kvar nu!
Det är inte så att det är någon som har lite konkreta tips på hur man packar för nästan 4 månaders vistelse på andra sidan jorden på 20 kg??

Fix

Hoppas verkligen vi får besked på hur mycket vi ska betala in för boendet på Nya Zeeland imorgon. Hatar när det står olika saker på olika ställen!
Känns som det är mycket att fixa just nu. Men snart kommer jag ligga nere i värmen på en strand i Egypten:) Drar dit med pappa på torsdag för att bara ta det lugnt, snorkla och få lite bränna. Så man slipper skämmas och komma som en likbleking ner till NZ sen. De andra kommer från lite olika håll, vissa kör ett par veckor i Australien och vissa kör Thailand. Så kan vara skönt att få lite färg innan man möter upp dem;)
Vi är 4 stycken som drar direkt till NZ, får nog snart börja planera vad vi ska hitta på där nere i två veckor innan praktiken börjar. Sydön är jag lite sugen på.
Näe nu ska jag ta och börja packa lite inför Egypten!

Nya tag

Då tar vi nya tag med bloggen!
Anledningen till detta då... Om en månad (igår) så drar jag och ett antal klasskompisar iväg på praktik, till andra sidan jorden! Mer exakt, Auckland Nya Zeeland!
Hade tänkt försöka uppdatera bloggen så ofta som möjligt med allt roligt som sker på andra sidan jorden så ni här hemma blir riktigt avundsjuka;)

RSS 2.0